Isig lördagI lördags for vi ut till skogarna kring Björnlunda för lite iskörning! Ett stort gäng med svensexe deltagare kom dit för att få sätta den blivande brudgummen i en rallybil. Brudgummen som först var väldigt nervös, speciellt efter att ha hört om vår krasch tidigare, fick sig en oförglömlig åktur med min svåger!

Kraschen ja, den måste jag såklart berätta om. Mannen  och jag skulle åka första svängen genom skogen innan vi tog oss ner till sjön för iskörning. Det gick bra men underlaget var väldigt halt. Efter några kilometer tog det dessvärre stopp emot ett gäng små björkar den tjockaste hade väl en diameter på ca 15 cm.
Förrutom stukad vänstersida och psyke på chauffören så blev det inga större skador på bilen, men den turen kom att vända efter några varv på sjön då motorn bestämde sig för att ge upp med troligtvis kass toppackning:(.
Vi hade iallafall en mysig dag med korvgrillning och bus på isen. Det kördes med gamla volvos, go-carts, minifyrhjuling och åktes skridskor. En toppen arrangerad lekdag för stora och små!!


Väldigt trötta o frusna for vi hemåt vid fyra tiden på eftermiddagen, efter en varm dusch tillbringades resten av kvällen i tv-soffan!


Trackback
RSS 2.0